Mindfulmeditatie.nl

Ademhalingsoefening om tot rust te komen

In dit bericht zullen we een gemakkelijke oefening uitleggen die je overal en altijd kunt doen. Doe deze ademhalingsoefening bijvoorbeeld als je gespannen bent of je druk/stressvol bent om dit eventueel te voorkomen of te verminderen.

Het is belangrijk dat je langzaam ademhaalt door je neus met een ontspannen lichaam, zorg dus voor ontspannen schouders en een lange rug voordat je begint met ademhalen. Voel je ademhaling diep in je buik en het vervolgens rustig omhoog komen naar je borst. Doe dit langzaam en blaas het vervolgens uit door de mond. Adem ook weer langzaam en ontspannen uit (via je mond).

Doe deze oefening zo vaak als je denkt dat je nodig hebt, meestal is een paar keer tot vijf keer al genoeg om weer tot rust te komen.

Belangrijk bij de ademhalingsoefening

Doe deze oefening langzaam en neem er goed de tijd voor. Deze oefening is niet beperkt om eenmalig te doen maar kun je vaker gedurende de dag doen. Als je hem regelmatig uitvoert zul je merken dat je minder last zult krijgen van stress en dat je meer ontspannen bent.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij van Mindful Meditatie helpen je met het zoeken naar de beste producten die je kunt gebruiken voor het mediteren. Ook geven wij je tips voor meditatie oefeningen en mindfulness.

Ons team plaatst hier dagelijks nieuwe reviews en leuke nieuwtjes over meditatie en mindfulness.

© 2022 Alle rechten voorbehouden

Info